Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Родилното отделение в МБАЛ Поморие вече с нова отоплителна инсталация

Родилното отделение в МБАЛ Поморие вече с нова отоплителна инсталация

Автоматизирани пелетни котли и вътрешен ремонт на сградата са поредните реализирани точки от цялостната програма за стабилизиране на МБАЛ Поморие. Модерното котелно отопление притежава електронен терморегулатор, а разходите за пелети ще бъдат покривани от бюджета на общината.

Автоматизиранипелетни котли и вътрешен ремонт на сградата са поредните реализирани точки отцялостната програма за стабилизиране на МБАЛ Поморие. Модерното котелноотопление притежава електронен терморегулатор, а разходите за пелети ще бъдатпокривани от бюджета на общината.

Новата котелнаинсталация ще заработи първо в Акушеро – гинекологичното отделение наболницата, като за целта вече е специално назначен сертифициран служител.Работата по цялостната подмяна и реконструкция на вътрешната отоплителнасистема в заведението продължава.

Продължават и дейностите по полагане на нова мазилка,шпакловка и латекс в помещенията (стени и подови настилки), в кабинети икоридори, ремонт на санитарните помещения, подмяна на фаянсови плочки, новоенергоспестяващо осветление и други.Всичко това е част от одобрения проект на ОбщинаПоморие „Изпълнение на мерки за повишаване на енергийната ефективност в МБАЛ –Поморие по Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяема енергия”,финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство2009-2014 г., на стойност 681 040 лв., която е 100% безвъзмездна финансовапомощ.

Изпълнението напроекта не само ще намали разходите за енергия, но и значително ще подобриболничната среда, съответно качеството на предлаганите услуги иконкурентоспособността на МБАЛ Поморие. Стъпки къмцялостното стабилизиране и обновяване на многопрофилната болница в града нивече бяха направени чрез закупуване на специализиран скрининг апарат. Ценнотооборудване осигурява едни от задължителните изследвания в редица европейскиболници и значително вдига нивото на родилното отделение в МБАЛ Поморие.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега