Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С шест премиерни заглавия бургаската театрална школа „Талантино“ ще приключи сезонa

С шест премиерни заглавия бургаската театрална школа „Талантино“ ще приключи сезонa

Първата премиера е насрочена за 23 юни – спектакъла „НЕ ПАДАЙ ДУХОМ“ ще ни представят групата 5-6 клас.

С цели шест премиерни заглавия ще приключи този сезон бургаската театрална школа за деца и възрастни „Талантино“, създадена и ръководена от Станимир Карагьозов. 

Първата премиера е насрочена за 23 юни – спектакъла „НЕ ПАДАЙ ДУХОМ“ ще ни представят групата 5-6 клас. Текстът е на Станислав Стратиев, чиято 80-годишнина от рождението отбелязахме в началото на този театрален сезон. 

На 24 юни младежката група на „Талантино“ със сигурност ще изненада своята публика с една доста нестандартна съвременна британска драматургия - пиесата „РАДОСТ ЗА МОЕТО СЪРЦЕ“ на Керил Чърчил. 

В събота, 25 юни, на сцената на НЧ „Христо Ботев – 1928“ малките сладури от кв.Банево ще забъркат един актуален вариант на класическата приказка в постановката „РЯПАТА 2020“.

Поредицата премиери продължава в понеделник, 27 юни, с групата на най-малките талантинковци от Бургас. Те ще ни представят криминалната история „ЗАЙО БАЙО ДЕТЕКТИВ“ от Волен Митев, в която пазителя на реда в гората с помощта на добри приятели ще опита да спаси малко катериче, отвлечено от банда злодеи.

Петият спектакъл, в който ще видим актьорите от 7-8 клас, е базиран на две забавни приказки на Карел Чапек – „ПОЩЕНСКА ПРИКАЗКА“ и „ЛАМЯТА ОТ УЛИЦА ВОЙТЕШКА“. Датата на премиерата е 28 юни. 

Премиерният маратон на „Талантино“ ще завърши на 29 юни на сцената на НЧ „Обнова – 1923“ в кв.Ветрен, където групата там ще ни разсмее със спектакъла „ХИТЪР ПЕТЪР“, базиран на няколко приказки с познатия ни любим герой. 

Началото на всички спектакли е в 19:00ч на сцената на Военен клуб (ДНА) – Бургас или в читалищата на двата квартала. Очакваме ви, за да се забавляваме заедно!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега