Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шампионско посрещане на Антоанета Костадинова и Мария Гроздева

Шампионско посрещане на Антоанета Костадинова и Мария Гроздева

Гроздева е категорична, че в Токио се е състезавала за последен път

По шампионски бяха посрещнати олимпийската вицешампионка Антоанета Костадинова и легендата Мария Гроздева, за която игрите в Токио бяха последният й спортен форум в кариерата. На летище София медалистката призна, че пандемията й се е отразила много добре, тъй като с отлагането на игрите с година, тя се е отдала на почивка, в която не е пипала пистолет. След нея обаче, тя е била във върховата си форма точно по време на олимпиадата.

“Самата аз не мога да повярвам как се случи, че точно на олимпиада да дойде върховият момент, евала на треньора ми, няма друг такъв“, коментира Костадинова. Антоанета бе отрупана с цветя, посрещната от цялото си семейство, както и от деца от нейния клуб „Светкавица“ (Търговище).

С Антоанета се прибра и най-успешната ни спортистка Мария Гроздева, която в Токио стартира на седмите си и последни олимпийски игри. В кариерата си тя има 5 олимпийски медала, включително и две титли. В японската столица обаче тя остана без отличие.„Не беше трудно да взема това решение да се откажа от спорта, защото аз се подготвях за този край от половин година насам – призна тя. - Дори, съжалявам , че подготовката ми беше добра, не бе за такова представяне. Не всеки човек може да покаже винаги възможностите си. Малко ми е мъчно, че едва ли това „семейство“ по целия свят ще го видя повече. Не беше никак лесно! Напрежението беше голямо. Всеки ден, всеки месец. И става все по тежко с годините. Затова чаках този момент с радост. Да не мисля за оръжие, за тренировки, за състезание...“

И призна, че най-ценните й отличия в кариерата са титлите от Сидни 2000 и Атина 2004. „Със сигурност, утре като се събудя и животът ми тръгва по друг начин – продължи тя. - Категорична съм, няма връщане. Чувствам се емоционално изхабена! Няма смисъл. При мен така стоят нещата, че толкова много години съм участвала, за да съм на върха. Сега да продължа само, за да участвам, няма да ми донесе нищо.“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега