Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ще се смеете, ще плачете и ще пеете с премиерния спектакъл за Бургас - "Мелофобия"

Ще се смеете, ще плачете и ще пеете с премиерния спектакъл за Бургас - "Мелофобия"

Спектакълът е роден от импровизации и текстове, писани по действителни случаи на синдрома “загуба на музика” в живота.

Дали е възможно изобщо да има хора, които мразят музиката? Отговор на този въпрос ще сте в състояние да дадете излизайки от представение на спектакъла „ Мелофобия”, който самата авторка на музиката и текстовете и главен участник Милица Гладнишка определя като: „ много музикален спектакъл за хора, които мразят музиката”.

Премиерата ще бъде на 10 април от 19 часа в зала "Тончо Русев" на НХК. В навечерието на Великденските празници ДТ „Никола Вапцаров” –Благоевград, ПК „ АЖУР ПИКО” и Културна организация „Арт ателие” правят специален жест към жителите и гостите на Бургас - БИЛЕТ ЗА ДВАМА за премиерата на постановката "Мелофобия". В нея участие ще вземат Милица Гладнишка, Иван Велчев, Никеца, Милена Маркова- Маца и Мирослав Иванов. 

Музика: Милица Гладнишка, Мирослав Иванов, Иван Велчев. Сценография: Мариета Голомехова. Текст на песните: Милица Гладнишка, Цветелина Цветкова,Цвети Пеняшки. Костюми: Сърджан Кръстевски. Режисьор: Цвети Пеняшки. 

 Този спектакъл се очертава да се превърне в един съвършено нов тип мюзикъл, роден от импровизации и текстове, писани по действителни случаи на синдрома “загуба на музика” в живота. Принципа на действие е на базата на разработване на няколко теми, засягащи голяма група от хора които, по различни причини, са изгубили тона и ритъма в живота си. Достигнали са степен на отчаяние, непоносимост или безразличие към музиката, която ги заобикаля, че дори и на пълна глухота, която заплашва самото им съществуване в този свят. Четиримата отчаяни и загубени хора ( в ролите са Милица Гладнишка, Иван Велчев, Никеца и Милена Маркова - Маца) търсят магически музикален компас, който да ги насочи към живата музика скрита у самите тях. 

Кой е той и има ли го изобщо, ще разберем, ако се заслушаме в тишината. Музиката е създадена от Милица Гладнишка, Мирослав Иванов и Иван Велчев. Сценогафията е дело на Мариета Голомехова, която ще преобърне измеренията на обикновената сцена. Текстове на песни и монолози - Милица Гладнишка, Цветелина Цветкова (авторката на "Лейди Гергана" и "Зелената жилетка") и Цвети Пеняшки. Костюмите са дело на Сърджан Кръстевски. Режисурата на Цвети Пеняшки създава контрастна картина на, може би, най - голямата катастрофа за човешката душа - липсата на музика. И да, ще се смеете! И да, ще плачете! Подарете си емоция, която ще равълнува душите и сърцата ви! 

Билети се продават на касата на НХК. За повече информация и резервация - 0894898098 Маруся Русева
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега