Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Щедър банкомат" раздал хиляди левове погрешка

"Щедър банкомат" раздал хиляди левове погрешка

Прокуратурата даде срок от 1 месец на възползвалите се от ситуацията да върнат парите, ако не са го направили все още. В противен случай е възможно те да получат обвинения.

"Щедър банкомат" в центъра на Разград раздал хиляди левове погрешка миналото лято. Прокуратурата даде срок от 1 месец на възползвалите се от ситуацията да върнат парите, ако не са го направили все още. В противен случай е възможно те да получат обвинения.

За куриозния случай разказа окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров в ефира на NOVA. Оказва се, че до куриозния случай се стигнало, след като при зареждане на устройството с пари, обслужващият персонал разменил местата на касите с банкноти от 20 и от 50 лева. Всички използвали банкомата са запечатани на камерите на устройството. По думите на Тодоров, около 17-18 души са се върнали да теглят пари няколко пъти.

"Банкомата е технически изправен, но хората които са го зареждали са проявили несъобразителност. Общата изтеглена сума е доста голяма. Зареждането на банкомата към конкретната банка е станало през юли месец миналата година. Банката е проявила съобразителност и е извикала хората, които са теглили пари неправомерно. Тези, които са проявили разум са възстановили дължимото, а тези които не са пожелали да платят са посочени в сигнал до Икономическа полиция", коментира прокурор Тодоров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега