Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Щура "Шаржопедия" гостува във Флората през уикенда

Щура "Шаржопедия" гостува във Флората през уикенда

Щура изложба със заглавие "Шаржопедия" ще гостува в Бургас през уикенда. Любопитната сбирка от хумористични произведения е дело на Стойко Сиврилов и ще бъде част от програмата на фестивала "Включи града" 2015.

Щура изложба със заглавие "Шаржопедия" ще гостував Бургас през уикенда. Любопитнатасбирка от хумористични произведения е дело на Стойко Сиврилов и ще бъдечаст от програмата на фестивала "Включи града" 2015.

Изложбата ще отвори врати в 10 часа в събота (13-и юни). Желаещите да я разгледат ще могат да гонаправят в двата почивни дни. Колекцията включва шаржове на известни личностиот политическия и културния живот на България, пречупени през една различнаи много смешна светлина.

Шаржът еразновидност на карикатурата, хумористично и добронамерено изображение начовек, в което отличителните му черти са изопачени и хиперболизирани. Целта име да събудят приятелска усмивка, а не обида и смях.

Точно това сеопитва да направи и авторът на „Шаржопедия“ Стойко Сиврилов. Той е родом отСредец, но живее и работи в столицата. Занимава се с дигитален дизайн, но предиизвестно време се запалва по хумористичния жанр. Започва с шарж на себе си иприятелите си, след което започва серия за „вождовете на България“ – държавнитеглави от близкото минало, а накрая се прехвърля и на лица от културния живот.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега