Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тодор Чобанов: В Газа още от малки децата се учат да убиват евреи

Тодор Чобанов: В Газа още от малки децата се учат да убиват евреи

По думите му години наред семействата на близките ще се съвземат от голямата болка.

В Израел станахме свидетели на най-големия терористичен акт в историята. Това беше кърваво и варварско нападение над цивилно население. Извършителите са във вселената на абсолютното зло, излязоха от цивилизацията. В Газа още от малки децата се учат да убиват евреи. Това каза за "Твоят ден" историкът доц. Тодор Чобанов.

По думите му години наред семействата на близките ще се съвземат от голямата болка. "Конфликтът има дълбоки корени. Арабската лига има 22 члена, само 6 държави са признали Израел. В Близкия Изток има държава, която регулярно призовава към унищожение на израелския народ. Иран не може да приеме съществуването на еврейската държава и изпраща сигнали на омраза. През 1947 г. ООН взема решение да се създаде Израел, месеци след това започва конфликт. Следва ужасяващ цикъл на насилие, само защото не желаят да признаят правото на Израел да живее на древните си земи. Саудитска Арабия е важна по много причини, споразумението с Израел беше на финалната права, така щеше да се постигне стабилност", посочи той. 

Според него има корупция в подпомагането на Ивицата Газа.

"Хамас" изби или изгони умерените представители на Палестинската автономия и завладяха анклава. Те копаят тръбите на Газа, купувани от ЕС, и правят от тях ракети. Изстрелват ги по цивилни в Израел. В терористичните организации се инвестира, за да няма мир, докато съществуват, примирие няма да има. С пари, дадени от ЕС за народа на Палестина, "Хамас" изграждат своята инфраструктура", заяви Чобанов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега