Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Университет "Проф. Асен Златаров" обяви и платен прием

Университет "Проф. Асен Златаров" обяви и платен прием

Бургаският университет „Проф. Асен Златаров“ обяви платен прием за обучение на 490 студенти за новата академична година. 20 младежи ще могат да преминат редовен курс на обучение по специалностите „Български език и история“ и „История и психология“ срещу такса от 450 лв. 10 от студентите ще се обучават в бакалавърските програми, а останалите 10 ще могат да се дипломират със степен магистър след бакалавърски курс.

Бургаскиятуниверситет „Проф. Асен Златаров“ обяви платен прием за обучение на 490 студенти за новата академична година. 20 младежи ще могат да преминатредовен курс на обучение по специалностите „Български език и история“ и„История и психология“ срещу такса от 450 лв. 10 от студентите ще се обучават вбакалавърските програми, а останалите 10 ще могат да се дипломират със степенмагистър след бакалавърски курс.

Най-голяма квота за платено обучениевисшето училище разкрива по една от най-високо конвертируемите в регионаспециалности - „Туризъм“ - 121, от които 40 - редовно и 81 – задочно обучение. Бройките за професионален бакалавърса общо 30, като 20 от тях са редовно, а 10 – задочно обучение.

Бакалавърскастепен, редовно обучение, срещу заплащане ще могат да изкарат още 10 студенти,а други 15 – могат да сторят това следвайки задочно платено обучение.  Магистърските платени програми вспециалността „Туризъм“, след придобита бакалавърска степен, са отворени за 10студенти редовно обучение и 56 задочници.

20 редовни студенти, платенообучение, ще могат да получат бакалавърска степен по специалност „Българскафилология“, други 10 могат да влязат в магистърската програма по същатаспециалност, платено, редовно обучение. Само пет са редовните бройки платенообучение по специалност „Стопанско управление“, за бакалавър. За сметка на товаобаче задочниците, които могат да влязат по същата специалност са доста повече– 5 в бакалавърската програма, и 70 – в магистърската.

С диплом „магистър по икономика“ заспециалност „Маркетинг“ висшето училище има готовност да стартира платеното сиобучение тази година с 25 редовни студенти, придобили степен бакалавър, предитова. Възможност за платено редовнообучение в магистърска програма след придобита бакалавърска степен  по специалността „Химични технологии“ ще имат20 души.Други 30 ще могат да учат „Химическинауки“, като 20 от тях ще се обучават в магистърска програма, а 10 – вбакалавърска.

Шанс за дипломиране в атрактивния впоследното десетилетие IT-сектор висшето училище предоставя в платения сиприем с разкриването на 50 бройки – 40 от тях са магистърски и 10 –бакалавърски, редовно обучение. Платен прием ще има и поспециалностите „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“, „Рехабилитатор“,„Биотехнологии“, „Индустриален мениджмънт“, „Технология на материалите иматериалознанието“, „Дизайн. Материали. Технологии“ „Транспортна техника итехнологии“, „Електротехника“ и „Електроника“.

Въпреки сериозния интерес иизпълнението на план-приема за предходната учебна година, университетът няма дапроменя таксите за обучение, за да гарантира достъп до качествено образованиена максимален брой млади хора, коментира ректорът доц. Магдалена Миткова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега