Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В "Победа" падат още 20 незаконни постройки

В "Победа" падат още 20 незаконни постройки

Кметът Димитър Николов разпореди събарянето на още 20 незаконни постройки по улица “Тамара” в квартал “Победа”. Днес общински служители, придружени от полицейски части, минаха по всички набелязани адреси. Те разлепиха уведомления, че на 19 септември сградите трябва да ги няма. Ако обитателите им не са ги демонтирали дотогава доброволно, ще бъдат съборени принудително.

Кметът ДимитърНиколов разпореди събарянето на още 20 незаконни постройки по улица “Тамара” вквартал “Победа”. Днес общински служители, придружени от полицейски части,минаха по всички набелязани адреси. Те разлепиха уведомления, че на 19септември сградите трябва да ги няма. Ако обитателите им не са ги демонтиралидотогава доброволно, ще бъдат съборени принудително.

Припомняме, че впонеделник Община Бургас проведе подобна акция по ул. “Опълченска”, където бяхапремахнати 13 незаконни постройки.  Така бе открит пътза почистващата техника, която от вторник работи активно за премахване на вътрешнитесметища. В района са екипите на Дезинфекционна станция – Бургас.

Мобилизиран ецелият ресурс и целият личен състав. Облечени в защитни костюми, специалиститепо дезинфекция обработват територията с препарати, за да предотвратятразвитието на болестотворни организми.“След дъждовете вквартала, който е една от най-ниските точки на Бургас, се образувахазаблатявания, натрупани са камари с боклуци, част от тях с органичен произход.Имаме код червено от РЗИ за заплаха от епидемия.

Предприемаме тези мерки, за даопазим здравето на бургазлии. Призовавам да не се спекулира политически с темата.Трябва да се направи тотална дезинфекция на квартала и то веднага”, каза кметътНиколов.С премахването намаркираните днес 20 постройки ще се освободи пространство с широчина около 10метра – колкото да се оформи улица за достъп на автомобили и място запешеходци.

Това е единственият начин багери и камиони да достигат крайнитечасти на махалата, където се образуват най-сериозни замърсявания.Кметът ДимитърНиколов поиска още по-засилено полицейско присъствие при следващо влизане вквартала, тъй като в понеделник местни жители правиха опити за саморазправа с изпратенитеот него общински служители.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега