Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте каква ще бъде 2015 година за Вас според китайския хороскоп

Вижте каква ще бъде 2015 година за Вас според китайския хороскоп

На 19-и февруари в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на дървената коза (овца). Според китайският хороскоп тя е 8-ма поред в цикъла от 12 и е символ на мира, хармонията и мисловната дейност.

На 19-и февруари в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на дървената коза (овца). Според китайският хороскоп тя е 8-ма поред в цикъла от 12 и е символ на мира, хармонията и мисловната дейност.

Козата, която в някои източници бива заменена с овцата, е покровител на изкуството и творческата дейност. Хармоничният и мирен характер на тази година я определя като време за изцеление и прераждане на душите. 12-те месеца, преминаващи под знака на дървената коза, ще бъдат времето, в което светът да осъзнае, че мирът, творчеството и семейството са по-важни и по-силни от завистта, войната и лакомията.

Хората, родени под знака на козата, са елегантни, чаровни, артистични, креативни и чувствителни. Много често обаче са и нерешителни и самокритични. Те странят от конфликти и са склонни към романтична мечтателност. Освен това, обаче, са и много суетни, което е само следствие от тяхната несигурност.

За козите, предстоящата година ще бъде изпълнена с предизвикателства. Ще трябва да проявят смелост и решителност, за да се справят с изникналите проблеми, които звездите им вещаят. Що се отнася до любовта, козите ще трябва да се борят за семейството и близките си. Късмет ги очаква през есента и зимата, когато ще са “платили” дълга си към съдбата.

Волът ще трябва да се изправи пред множество възможности, които изискват усилия и труд. Но тяхната борбеност и решителност ще ги отведе до щастлив край. Родените под този знак ще имат доста късмет в любовта тази година. 2015-а ще заздрави воловете и ще ги издигне.

Родените под знака на тигъра ще бъдат благословени с много късмет. Съдбата ще награди усилията им и те лесно ще постигат замисленото. Това и идеална година за създаване на семейство и свиване на домашно гнездо. Любовта и кариерата ще вървят ръка за ръка нагоре.

Зайците ще трябва да бъдат на щрек през цялата година, защото тя им обещава много възможности, които не бива да пропускат. Те обаче ще трябва да се погрижат за това, което вече имат, вместо да гонят празни мечти. Годината е подходяща за стартиране на нов бизнес, но в позната сфера.

Спокойна година очаква родените под знака на дракона. Те ще трябва да си починат от приключенията и да се отдадат на заслужен релакс. Вместо да поемат нови и непознати ангажименти, по-добре е да намерят начин да да пожънат постигнатото и да презаредят.

Трудна година стои пред змиите. Макар нещата за тях да се подобряват, все още има предизвикателства пред тях. Родените под този знак трябва да избягвт критиките и да проявят повече скромност.

Късмет, успехи и много приключения вещаят звездите за родените под знака на коня. Хармоничната връзка между този знак и козата предполага една много успешна година, в която мечтите ще се сбъдват. В любовта се очакват нови хоризонти и прераждане на страстта.

Маймуните да очакват много добри новини и късмет. Годината ще започне с успехи. Родените под този знак ще имат пълното право да се гордеят със себе си и да вървят нагоре. Подходяща година за стартиране на семейство и раждане на деца.

Петлите ще трябва да вземат живота си в свои ръце. Оставяйки всичко на съдбата те рискуват да загубят много. Родените под този знак ще трябва да проявят решителност и стъпка по стъпка да следват целите си. Подходяща година за нова любов и брак.

Родените под знака на кучето ще се радват на повече щастие и по-малко успехи. Любовните и приятелските връзки ще процъфтяват, но в професионален план се изисква повече труд и хъс. Ще се изправите пред предизвикателства в службата.

Прасетата ще бъдат подложени на много промени и обрати в годината на козата. Ще трябва да заложат на аналитичните си способности и да проявят внимание и съобразителност при планиране на финансовите аспекти.

Хората със знак плъх ще бележат прогрес, макар и умерен. Те ще трябва да положат труд в семеен и личен план, както и в отношенията си с колегите. През втората половина на годината нещата за тях ще се подобрят, стига да поддържат дух и да се справят смело с предизвикателствата.

Може да проверите тук каква зодия сте според китайския хороскоп като въведете датата, месеца и годината си на раждане!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега