Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вучков: МВР няма да е частен охранител на вложителите в КТБ

Вучков: МВР няма да е частен охранител на вложителите в КТБ

Полицията няма да осъществява частноохранителна дейност, пазейки вложители в КТБ, които са изтеглили големи суми от гарантираните си депозити. Това стана ясно от отговора на МВР шефа Веселин Вучков пред журналисти в МС.Припомняме, че от утре започва изплащането на гарантираните влогове в КТБ, чийто лиценз беше отнет.

Полицията няма да осъществява частноохранителна дейност, пазейки вложители в КТБ, които са изтеглили големи суми от гарантираните си депозити. Това стана ясно от отговора на МВР шефа Веселин Вучков пред журналисти в МС. Припомняме, че от утре започва изплащането на гарантираните влогове в КТБ, чийто лиценз беше отнет.

Вучков обясни, че полицаи пред банковите клонове, които изплащат депозитите, ще има, колкото е необходимо. Става дума за около 1150 офиси и клонове на 9 банки в цялата страна.Според него не е необходимо всеки от вложителите да си тръгне с по 14 000 лв. колкото ще бъде вероятно средния размер на депозитите, които ще бъдат изтеглени.  

Той коментира, че не е работа на полицията да осъществява частна охранителна дейност във връзка с това дали полицаи ще охраняват вложители с големи суми в КТБ.Вучков заяви, че не е необходимо гражданите да правят това „в първите дни, в първите седмици, в първите месеци“, но увери, че полицията ще си свърши работата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега