Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Х-факторите Рафи и Жана се включват в ямболския фест "Кукерландия"

Х-факторите Рафи и Жана се включват в ямболския фест "Кукерландия"

Победителите от двата сезона Х-фактор България – Рафи и Жана Бергендорф ще се включат в ямболския фестивал „Кукерландия“ 2014. Двамата ще излязат на сцената още във втория фест ден – 6-ти март, в 18 ч. пред сградата на Община Ямбол. Концертът им е бъде част от традиционната вечер, посветена на младежите – „КукАрт“.

Победителите от двата сезона Х-фактор България – Рафи иЖана Бергендорф ще се включат в ямболския фестивал „Кукерландия“ 2014. Дваматаще излязат на сцената още във втория фест ден – 6-ти март, в 18 ч. предсградата на Община Ямбол. Концертът им е бъде част от традиционната вечер,посветена на младежите – „КукАрт“.

Ямбол отново ще стане арена на кукери в 15-тото изданиена Международния маскараден фестивал „Кукерландия“. Фестът ще се проведе вдните 5-9 март. В рамките на събитието ще се състои състезателно дефиле замаски, фотоконкурс, инсталацията „Кукерград“ и т.н. Емоциятаот фестивалната атмосфера ще се допълни от новата програма на Фолклоренансамбъл „Тунджа”.

Официалното откриване на „Кукерландия” ще бъде на 7 март(петък), от 19.00 часа със зрелищно шоу с тъпани, представено от „Вакали” - drumand dance group. Състезателното дефиле с награден фонд в размер 10 000 лв.ще се проведе на 8-и и 9-и март. Записванията вече текат с краен срок петък,14.02.

Една от най-горещите точки ще бъде именно концертът наХ-факторите Рафи и Жана. Младите изпълнители очакват техните фенове да гиизненадат с атрактивно карнавално облекло, прическа или артистичен грим, за дасе включат в импровизирания конкурс за най-ексцентрична визия на зрител.

Във фестивалното градче посетителите ще могтат да откриятгигантски хлопки и рогати инсталации. Откриването му ще бъде на 5 март, следтрадиционното карнавално шествие по централните улици на Ямбол.

Организатори на Международния маскараден фестивал„Кукерландия” – Ямбол 2014 са община Ямбол и община „Тунджа”. Петнадесетотоиздание на фестивала се провежда под патронажа на Министерство на културата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега