Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хитовете на Едит Пиаф и Дийн Мартин звучат в "Под небето на Париж"

Хитовете на Едит Пиаф и Дийн Мартин звучат в "Под небето на Париж"

Романтика "Под небето на Париж" очаква бургазлии в Операта тази седмица. Романтичният спектакъл ще бъде представен за първи път на 13-и април, от 19 часа. Музикалното приключение ще ни припомни емблематичните хитове на Един Пиаф, Марио Ланца, Пепино Галиарди, Дийн Мартин и Жо Дасен.

Романтика "Под небето на Париж" очаква бургазлии в Операта тази седмица. Романтичният спектакъл ще бъде представен за първи път на 13-и април, от 19 часа. Музикалното приключение ще ниприпомни емблематичните хитове на Един Пиаф, Марио Ланца, Пепино Галиарди, ДийнМартин и Жо Дасен.

Автор на проекта е талантливият тенорът Марио Николов, който заедно с очарователнотосопрано Валентина Корчакова и актрисата от Бургас Деляна Хаджиянкова ще ни разкаже една любовна история под небето наПариж. Заглавието е вдъхновено отзлатнияхит на Едит Пиаф.

„Презромантичнатапарижка история ще ни преведе актрисатаДеляна Хажиянкова, на която е и текстът на представлението. А песните, които рисуват сюжетната линия,  ще бъдат изпълнени от мен и ВалентинаКорчакова”, каза Марио Николов. Той споделя, че посланието  на музикалния спектакъл е свързано снеугасващата романтика и любовта.  

В спектакъла„Под небето на Париж” участва оркестърът  на Държавна опера – Бургас, диригент е  Иван Кожухаров, концертмайстор е ВаняЗлатева, а аранжиментите са на  ЮлиДамянов и Христо Павлов.

Друг акцент в афиша за месец април е операта  „Трубадур”. Произведението на  Джузепе Верди ще се играе на 18 април от19:00 часа, а ролите саповерени на най-добрите български гласове. В образа наГраф Ди Луна ще влезе баритонът Марян Йованоски. През януари той стана горд баща на момченце, с което годари съпругата му Афродита. Бебето, което носи името Илин, е първороден син на Марян.  

В ролята на Леонора от „Трубадур” ще се превъплъти  Йоана Железчева, в тази на Азучена - ДаниелаДякова. Манрико ще бъде изпълнен от Даниел Дамянов, а Ферандо от Делян Славов. Режисурата исценографията са дело на Иван Савов.Диригент на представлението е Иван Кожухаров. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега