Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Христо Проданов: Тази сглобка беше зачената порочно, за да изпере Борисов и Пеевски

Христо Проданов: Тази сглобка беше зачената порочно, за да изпере Борисов и Пеевски

Според него Бойко Борисов вече може да си позволи да говори за избори, тъй като ПП-ДБ са му „свършили работата“.

„Тази сглобка беше зачената порочно и беше създадена единствено, за да изпере Борисов и Пеевски. Ако гледаме нейните постижения през последните 9 месеца, се случи само това.“ Това заяви заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов в ефира на Евроком. Според него Бойко Борисов вече може да си позволи да говори за избори, тъй като ПП-ДБ са му „свършили работата“.

„Приключиха му „Барселонагейт“, изпраха го, направиха го коалиционен партньор 9 месеца да управляват с него и с Пеевски. В същото време, те се омаскариха – излъгаха хората и предадоха енергията на протеста от 2020 г.“, посочи Проданов.По неговите думи нито един от политическите приоритети, които управляващите са си поставили, не е изпълнен. „В Шенген ли сме? Само на 3%. Инфлацията ни е над 9%, което означава, че еврозоната е недостижима поне още 2 години. А откакто това правителство се състави, и едно евро от Плана за възстановяване и устойчивост не е влязло“, подчерта социалистът.

И продължи: „Другото, което направиха за тези 9 месеца – дадоха на Украйна ракети, БТР-и, боеприпаси и всичко, което си пожелаят. За капак, дадоха им и блоковете на АЕЦ „Белене“ на безценица. Т.е. от украинска гледна точка, това беше много успешно правителство, но от българската гледна точка – изключително слабо и пагубно.“„В коалиционното споразумение, което предложиха ГЕРБ, няма нито една дума за здравеопазване, за образование, за демографска криза, доходи, реформи в който и да е сектор. Там има единствено разпределение на държавата на порции. Жалкото е, че това управление е основано единствено на кражби, корупция и далавери. Най-добрият изход е предсрочни избори“, каза още Христо Проданов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега