Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Запознават бургазлии с възможностите за бизнес с Китай

Запознават бургазлии с възможностите за бизнес с Китай

Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции (БКАТИ) отваря вратите си за всички, които искат да се запознаят отблизо с представителите на асоциацията и текущите проекти, по които се работи.

Българо-китайскатаасоциация за търговия и инвестиции (БКАТИ) отваря вратитеси за всички, които искат да се запознаят отблизо с представителите наасоциацията и текущите проекти, по които се работи. Заинтересованите отдейността на организацията ще могат да станат и нейни членове. Специалният Денна отворените врата е насрочен за утре - 29.01.2015 г. – четвъртък, от 11 до 16 часа. Адресът на асоциацията е ул. Трайко Китанчев № 47, етаж 1,офис 1. 

Припомняме,че през изминалата година БКАТИ работи по няколко основни проекта. Сред тях сапобратимяването на Бургас със старата столица на Китай – Нандзин, както иорганизирането на българо-китайски бизнес форум на родното Черноморие. Тозипроект се оказа по-мащабен от планираното и затова изпълнението му бе отложеноза есента на тази година. Очакват се представители на над 100 големи китайскипредприятия да посетят събитието, за да споделят и разширят своите инвестиционнипланове за нашия пазар. 

Повечеинформация за условията за присъединяване към Асоциацията може да намерите намясто, по e-mail: office@bcati.org  илина телефон 0893/ 366 103.

БКАТИ е създадена през 2014 година в град Бургас. Основната ѝ цел е да подкрепя бизнес отношенията на фирми вносители и износители от морския град, както и насърчаване на китайски компании да инвестират в региона. Дейностите на организацията са свързани още с координацията на икономическите и професионалните интереси на бургаски и китайски дружества; с организиране на делови срещи и всякакви други форми на обмяна на опит за всичко, което се отнася до българо-китайските бизнес отношения. Партньор в дейностите на бургаската асоциация е една от най-известните китайски организации за чуждестранни инвестиции “Jiangsu Foreign Investment Bureau”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега