Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жителите на Камено отново бойкотираха обсъждането за крематориум

Жителите на Камено отново бойкотираха обсъждането за крематориум

Недоволството на хората е наобратим процес, но ако нашия проект има всички необходими документи крематориумът ще бъде изграден, категоричен е инвеститорът Кристиян Киров.

За 4-ти път жители на Камено бойкотираха общественото обсъждане на екодоклада за изграждането на крематориум край града. Хората представиха декларация на Общинския съвет и подписка против проекта. Въпреки протеста, обаче, общественото обсъждане се води законно проведено. Според протокола от срещата хората са отказали да изслушат екипа на инвеститора., съобщава БНР.

15 минути продължи срещата в препълнената зала на читалището в Камено. На нея беше прочетена протестна декларация и хората изразиха възмущението си.

„Ще ви изслушаме, ако намерим за необходимо. Предлагам да чуем декларацията от името на Инициативния комитет. Стига сте ни събирали тука, ще ни обяснявате нещо, което ние не искаме. Ние не искаме технология. Ние сме против този инвестиционен проект, защото той не е само инвестиция, той унищожава града ни, той има психологически удар върху населението“.

Недоволството на хората е наобратим процес, но ако нашия проект има всички необходими документи крематориумът ще бъде изграден, категоричен е инвеститорът Кристиян Киров.

"Проектът трябва да бъде гледан единствено от гледна точка на законосъобразност, дали документите ни са такива, каквито трябва да бъдат, дали инсталацията отговаря на нормите, ако тя отговаря, какво значи искаме, не искаме“.

До месец Регионалната екоинспекция трябва да се произнесе дали приема документите по проведеното обществено обсъждане.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега