Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жълто, зелено и флорални мотиви завладяват интериора тази пролет/лято

Жълто, зелено и флорални мотиви завладяват интериора тази пролет/лято

След броени дни ще посрещнем астрономическата пролет, а след нея ще се заловим и с пролетното почистване и освежаване на дома.

Новият сезон вече чука на вратата. След броени дни ще посрещнем астрономическата пролет, а след нея ще се заловим и с пролетното почистване и освежаване на дома. През топлите месеци на преден план излизат свежите и слънчевите цветове - нюансите на зелено и жълто. На мода през пролетта и лятото ще бъдат флоралните мотиви, естествените материали и медта като метал, коментират дизайнерите.

Според редакторите на "Elle Décor" през пролетта особено актуални ще бъдат дървените "плочки" като покритие и акцент в интериора. Те придават уют и усещане за близост с природата. Наред с тях на преден план в топлите месеци ще бъдат мраморните краски и акрилните аксесоари. По отношение на цветята у дома, все по-популярни стават пълзящите растения.

Пролет/лято 2017 според, вижданията на интериорните дизайнери, ще преминат под знака на зелената и жълтата гама. Зеленото, като цвят на 2017-а година, ще бъде широко използвано както в облеклото, така и в обзавеждането. Жълтото пък се завръща в интериора като цвета на слънцето, пролетните цветя и светлината. То се комбинира с дълбоки маслени нюанси на зеленото и синьото, както и с бяло и сиво.

Задължителни елементи от интериора на 2017-а година ще бъдат стайните растения.

Двата цвята могат да се използват както в основната гама на стаята, така и само като акцент, ако не желаете да пребоядисвате стените.

На преден план през пролетта излизат акварелните краски като акцент, както и, неизменно, флоралните мотиви. Тази година те съдържат екзотични цветове и листа от тропическите гори, посочват редакторите на модната библия "Vogue".

Аксесоарите са по-изпипани, нестандартни, асиметрични. Водещи са естествените материали - дърво, камък, минерали. Металът е мед.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега