Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

САЩ взимат "необходимите предпазни мерки" срещу Северна Корея

САЩ взимат "необходимите предпазни мерки" срещу Северна Корея

САЩ заявиха, че взимат „необходимите предпазни мерки” заради засилващото се международно напрежение от страна на Северна Корея, коментира говорителят на Белия дом Джей Карни, цитиран от Франс прес.

САЩ заявиха, че взимат „необходимите предпазни мерки” заради засилващото се международно напрежение от страна на Северна Корея, коментира говорителят на Белия дом Джей Карни, цитиран от Франс прес.

„Това, което виждаме от Северна Корея сега, е познат модел на поведение – заслужаващ съжаление, но все пак познат”, заяви той по време на връщането на президентът Барак Обама във Вашингтон след посещение в Калифорния.

Северна Корея, вбесена от новите санкции от ООН и съвместните военни учения на армиите на САЩ и Южна Корея, отправи серия апокалиптични заплахи за ядрена война. В същото време британският премиер Дейвид Камерън заяви, че Северна Корея има капацитета да предприеме ядрена атака срещу Великобритания, съобщи „Индипендънт”.

Според него ескалиращите заплахи от режима в Пхенян са доказателство за нуждата на страната да има ядрено оръжие. „Северна Корея притежава ракетна технология, която може да достигне всяка точка в САЩ, а ако могат да обхванат територията на САЩ, то тогава могат да достигнат и Европа. Те могат да достигнат нас също, така че това е реално опасение”, коментира британският премиер.

Късно снощи „Вашингтон таймс” съобщи, че китайската армия разполага танкове и военна техника в граничещи със Северна Корея територии. Според разузнавателните данни в провинция Ляолин има разполагане на армейски подразделения и тежка артилерия на Народноосвободителната армия на Китай.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега