Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира рехабилитацията на обходния път на Елхово

Стартира рехабилитацията на обходния път на Елхово

Утре (28 април) стартира рехабилитацията на обходния път на Елхово. Символичната първа копка на обекта ще направят министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Стефан Чайков.

Утре (28 април) стартира рехабилитацията на обходния път на Елхово. Символичната първа копка на обекта ще направят министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Стефан Чайков.

Обектът е включен в лот 6 на програма „Транзитни пътища V”. Отсечката е с дължина близо 7 км и е част от първокласния път I-7. Инвестицията е за около 6,7 млн. лв. Изпълнител на лот 6 е ДЗЗД „Пътища Бургас“, в което участват: „Холдинг Пътища“ АД и „Трейс Груп Холд“ АД.

Министър Терзиева и инж. Чайков ще проверят и извършващите се ремонтни дейности на участъка от път III-5305 Ямбол – Веселиново – Завой – граница с ОПУ Сливен от км 0+000 до км 15+000. Проектът се финансира от държавния бюджет по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега