Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Търсят млади таланти в Бургас за "Големите надежди"

Търсят млади таланти в Бургас за "Големите надежди"

Бургас ще бъде домакин на кастингите за „Големите надежди”. Морският град, дал много големи музикални имена на българската сцена, ще посрещне екипа на предаването на 31 януари (петък) в хотел Аква.

Бургас ще бъде домакин на кастингите за„Големите надежди”. Морският град, дал много големи музикални имена набългарската сцена, ще посрещне екипа на предаването на 31 януари (петък) вхотел Аква.  

Големите надежди на Бургас, на възрастмежду 4 и 14 години, ще трябва да се представят с две изпълнения – едно набългарски и едно на чуждестранен език. Избраните песни трябва да бъдат известниродни и световни поп и рок хитове. Задължително условие за всички таланти е дабъдат придружени от свой родител или настойник.  

Малките претенденти за слава ще сеизявят пред екип от утвърдени и доказали се имена на родната шоу сцена. Средтях са музикалният продуцент на предаването Дони; главният сценарист Влади Априлов,познат още и като актьор, певец и шоумен; половинката от известния дует Шик –Краси Гюлмезов, както и човекът, с чиято музика е открита най-високата сграда всвета Бурдж Халифа в Дубай – Васил Иванов – Декстър. 

След Бургас кастингите ще продължат вградовете Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът накастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължатцели три дни (от 3 до 5 февруари).  Шоуто„Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът напредаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалнитепевчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност насемейството на победителя да развие вече доказания му талант.

Важно! 

Малките таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник. На кастингите могат да сеявят деца на възраст от 4 до 14години. Началона кастингите: 10.00ч. Всяко дете трябва да представи две песни – една българска песен и еднана чужд език. Те ще имат възможността да направят това акапелно или на сингбек,който носят със себе си на USB или на диск. 

Важно условие при избора на песни е дабъдат популярни български и световни поп и рок хитове. Поради концепциятана формата – да открие бъдещи таланти в областта на поп музиката, кандидатитеняма да могат да се представят с изпълнение на народна песен, детски репертоарили други неподходящи за формата музикални произведения. По време на кастингите децата ще сепредставят пред членове от екипа на шоуто и ще могат да изпълнят своитепесни без микрофон.

Право на участие имат солови изпълнители, дуети и малки групи в размер до пет деца.На кастинга няма да бъдат допуснати големи вокални или хорови формации. Дали са одобрени и дали продължават вследващия кръг на шоуто, децата и техните родители ще разберат на по-късен етапи след допълнително обсъждане на екипа на предаването.

За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 0118 и 0885 61 33 63.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега