Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Боян Москов и Мария Боева разкриват тайните на онлайн продажбите в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 10.03.2019 0
Бизнесът ще черпи идеи от маркетинг гурутата в сряда.

Маркетинг експерти ще разкрият тайните на онлайн продажбите на семинар в Бургас. Обучението “Marketing Hacking Tour” ще се състои тази сряда (13-и март), от 19:00 часа, в Експоцентър “Флора”. Добре дошли са всички желаещи да развият своя онлайн бизнес или да стартират нов такъв.

Лектори на събитието ще бъдат Боян Москов и Мария Боева – онлайн маркетинг специалисти и предприемачи с богат опит в маркетирането на онлайн магазини, продажби и реклама. Организатор за Бургас пък е InSound Promotions, които проведоха в града ни серия от събития за професионално и личностноо развитие с имена като Стилиян Запорожанов и Юли Тонкин. Билетите са в продажба онлайн, а цената е повече от атрактивна – билет за двама души струва само 69 лв!

“Marketing Hacking Tour е вечерно обучение на живо в Бургас, по време на което ще разкрием маркетинг хакове, с които да се увеличат онлайн продажбите без да се увеличава рекламния бюджет. За всеки ще бъде различно. За едни това е шанса да стартират печеливш онлайн бизнес от нулата, дори да нямат опит. За други е възможността да развият вече съществуващия си бизнес и да увеличат печалбата си. За трети е начин да напуснат работата от 9 до 5, която мразят и да започнат да работят за себе си”, казва Боян Москов.

По време на семинара участниците ще получат знания и практически примери, които да им помогнат да си отговорят на въпроси, тормозещи всеки стартиращ бизнес:
* Как да стартираш онлайн бизнес от нулата дори да нямаш какво да продаваш?
* Как да създаваш неустоими оферти, които буквално да елиминират всяка конкуренция?
* Как да създадеш продажбената си фуния с всички необходими лендинг страници без да са ти необходими програмисти и дизайнери?
* Как да привлечеш клиенти, на които да продаваш отново и отново?
* Как да продаваш чрез истории?
* Как да направиш лесна и ефективна Фейсбук рекламна стратегия, която носи резултати?
* Как да разраснеш бизнеса си и да продаваш още повече?
* Как създадохме едни от най-вирусните Месинджър ботове в света и как ти можеш да го направиш за 30мин?

Събитието се осъществява със съдействието на Computer Market и с медийната подкрепа на Информационен сайт “PoligrafF”.


Боян Москов е собственик на дигитална агенция Interactive Orb. Заедно с екипа му са работили и работят със стотици онлайн магазини (ЗОРА, Спорт Депо, Адрес - Недвижими Имоти и други) фитнес инструктури и коучове по личностно развитие от България и чужбина. Управляват над 1 000 000 рекламен бюджет. Боян е собственик и на 2 онлайн магазина. Успешно развива онлайн академия за маркетинг обучения и е преподавател в магистърска програма по Дигитален Маркетинг към ВУЗФ.

Две поредни години Боян е лектор на F5 - Фейcбyk Конференция. Тази година беше водещ на дискусията за тенденциите в онлайн маркетинга на Innowave Summit заедно с представители на Фейcбyk, Sales Force, Kotler Impact и други лидери в световния маркетинг.

Мария Боева е онлайн маркетинг специалист с повече от 7 години опит в тази сфера. В момента тя е СЕО на дигитална агенция Интерактив Орб и работи със стотици онлайн магазини. Също така развива академия за маркетинг обучения и е преподавател в магистърска програма по Дигитален Маркетинг към ВУЗФ.

През 2015 година стартира семеен бизнес, който за 3 години се превръща в един от най-големите онлайн магазини за матраци в България. През лятото на 2018 година създава собствен бранд за козметика, който развива успешно, а последният й проект е онлайн магазин за мъжка мода.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или