Експремиерът Иван Костов представя мемоарите си в Бургас през април

Автор: "PoligrafF", от 15.04.2019 0
В своите мемоари Костов проследява процесите, през които страната ни преминава до поканата за започване на преговори за членство в Европейския съюз в края на 1999 г.

Още с обявяването си мемоарната книга “Свидетелства за прехода” на Иван Костов се превърна в топ тема в литературните среди. И не само. С все още актуалната си тема и личен отпечатък, автобиографията на бившия министър-председател на България (1997-2001 г.) и настоящ директор на Центъра за анализ и управление провокира особен интерес и се превърна в една от най-продаваните книги в класациите на онлайн и физическите книжарници.

В своите мемоари Костов проследява процесите, през които страната ни преминава до поканата за започване на преговори за членство в Европейския съюз в края на 1999 г. По този начин 47-ият премиер създава важен исторически документ, даващ началото на нов, необходим, макар и закъснял разговор за пътя и цената на модернизирането и европеизирането на България.

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се докоснат до “извора” на 24-и април, от 18:00 часа в КЦ “Морско казино”. Книгата ще представят писателят Захари Карабашлиев и самият автор.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или