Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мирослава Кацарова с трибют на Били Холидей в Бургас

Мирослава Кацарова с трибют на Били Холидей в Бургас

Певицата Мирослава Кацарова ще гостува край морския бряг на 19-и юни с джаз програмата "Blue Moon".

30-те години на ХХ век, джазът тепърва започва да властва над нощния живот в Ню Йорк, когато едно самоуко момиче, без дори да познава нотното писмо, поставя основите на съвсем нов стил и течение в музиката - Били Холидей.

Тази година се навършват 100 години от рождението на голямата американска вокалистка. В чест на този юбилей една голяма българска изпълнителка ще представи пред бургаската публика своята интерпретация на вечните парчета на Холидей.

Певицата Мирослава Кацарова ще гостува край морския бряг на 19-и юни с джаз програмата "Blue Moon". Пловдивчанката ще изпълни някои от най-популярните песни на американската легенда - Don't Explain, What A Little Moonlight Can Do, God Bless The Child в бургаски бар на ул. "Милин камък" 1.

Кацарова често определя Холидей като един от идолите си. Българската певица прочита биографията й "Лейди пее блус", когато е едва на 14 години, и се вклюбва в джаза и магията на легендарната вокалистка. Пловдивчанката споделя, че за нея е отдавнашна мечта да представи своите интерпретации на американската певица.

Заедно с Мирослава Кацарова в Бургас ще свирят и Мирослав Турийски, Веселин Веселинов Еко и Христо Йоцов. Гост-музикант ще бъде виртуозният китарист Николай Карагеоргиев.  Аранжиментите са правени от самата изпълнителка, заедно с тримата музиканти. Билети можете да намерите на касата на НХК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега