Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

По празниците - банкоматите заредени, банките с извънредно работно време

По празниците - банкоматите заредени, банките с извънредно работно време

Банковите клонове в търговските центрове в страната ще работят извънредно и през почивните дни в рамките на работното време на моловете, съобщава ИА „Стандарт“. По-голямата част от банките ще мобилизират и дежурни екипи, които да обслужват банкоматите, така че българите да не остават без достъп до сметките си по време на Коледните и Новогодишните празници.

Банковите клоновев търговските центрове в страната ще работят извънредно и през почивните дни врамките на работното време на моловете, съобщава ИА „Стандарт“. По-голяматачаст от банките ще мобилизират и дежурни екипи, които да обслужват банкоматите,така че българите да не остават без достъп до сметките си по време на Коледнитеи Новогодишните празници.

Дългата поредицаот почивни дни, както и струпването на празници в края на годината традиционноводят до по-големи харчове. Подаръците, богатата трапеза и извънредните разходичесто принуждават българина да търси „помощ“ от банковите си карти.

Тази година,криза с достъпа до дебитните и кредитни сметки няма да има. Проверка на ИА „Стандарт“сочи, че повечето от банкови клонове ще работят и на 27-ми и 30-ти декември, анякои дори на 31-ви декември, но с ограничено работно време – до обяд.

Междувременно, засъстоянието на банкоматите и наличността в тях ще следят специални екипи.Отново, поради завишените разходи на българските домакинства, по празницитебанкоматите често се източват и желаещите да получат достъп до парите си, сеоказват в безизходица. Тази година това няма да се случи, обещават банкерите.Оперативни мониторинг центрове ще поддържат банкоматната система в страната,така че ATM устройствата напо-големите банки няма да оставят българите без пари.

Въпреки това,финансисти съветват да харчим разумно и да не превишаваме предварителнонамисления семеен бюджет за празниците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега