Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БЧК-Бургас стартира раздаването на останалите от втория транш хранителни продукти

БЧК-Бургас стартира раздаването на останалите от втория транш хранителни продукти

Пакетите ще бъдат раздавани по график за всички общински пунктове в областта. За Община Бургас пунктът за раздаване се намира на ул. "Оборище" №95.

БЧК-Бургасстартира раздаването на неразпределените на втори транш хранителни продукти. То ще приключи на 11-и ноември. Пакетите ще бъдат раздавани по график за всички общински пунктове в областта. За Община Бургас пунктът за раздаване сенамира на ул. "Оборище" №95 и работи между 13:30 и 17:30 часа в делничните дни.

Храните са по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомаганепо Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. Правоимащи по програмата са:

- лица и семейства,които поради нисък доход или липса на доход не са в състояние да посрещнат своиосновни жизнени потребности, в т. ч. и лица и семейства в тежка социалнаситуация и с ниски доходи, които са получили еднократна помощ по реда на чл. 16ППЗСП за задоволяване на инцидентно възникнали потребности;

- лица и/или групи отлица, ползващи социални услуги резидентен тип или в общността по реда на ППЗСП;

- лица от уязвими групи – граждани на трети страни, по смисъла на § 1, т. 17 отдопълнителните разпоредби от Закона за убежището и бежанците.

Всички допълнително включени в списъците на Агенцията за социалноподпомагане лица ще получат по 13,360 кг хранителни продукти: грах – 0,800 кг;гювеч – 0,800; ориз – 4 кг; булгур – 0,500 кг; зрял фасул – 3 кг; пчелен мед –0,500 кг; месна консерва – 0,480 кг; рибна консерва – 0,480 кг; лютеница – 1кг; доматено пюре – 0,400 кг; бисквити – 0,400 кг; вафли – 1 кг. лично или чрездруги лица срещу пълномощно и лична карта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега