Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен базар в Поморие събра над 6 400 лева в подкрепа на тежко болна жена

Благотворителен базар в Поморие събра над 6 400 лева в подкрепа на тежко болна жена

От 14 февруари до 1 март бяха продадени хиляди мартеници, пролетни картички и сувенири.

Вчера приключи първомартенскиятбазар, организиран от група родители и ученици в СУ "Иван Вазов"гр. Поморие. Инициативата бе благотворителна, а лечението на тежко болнажена, майка на три деца, беше обединяващата добра кауза.

Месец по-рано инициаторите започнаха трескаво да подготвятсвоите щандове. В изработването на мартенички се включиха класните ръководителии семействата на децата от първи до четвърти клас в СУ "Иван Вазов" Поморие.Възпитаниците на ДГ "Веселушко" заедно със своите преподаватели също взехаактивно участие в кампанията.

Благодарение на техния труд от 14 февруари до 1март бяха продадени хиляди мартеници, пролетни картички и сувенири.Кутията с набраните средства и даренията от базара бешеотворена вчера пред шестчленна комисия.

Събраната сума в размер на 6 012,60 лева беше внесена по съответнатабанкова сметка, документът за внесената сума и два ваучера на стойност 230,00 лева бяха връчени на жената инейното семейство. Към каузата се присъедини и ОУ „Христо Ботев” Поморие, като стойносттана събраните там средства възлиза на 200лв.

Начинанието получи широка подкрепа както от ръководството научилището в лицето на директора Иван Тенекеджиев  и заместник-директора Ася Пеева, така и откмета на Община Поморие Иван Алексиев. За цялостното подпомагане нануждаещото се семейство допринесе и директорът на другото местно училище ОУ"Христо Ботев" Кръстинка Цветкова, класни ръководители, родители, институции,фирми, организации и граждани.

"Изказваме дълбоката сиблагодарност и признателност към всички, включили се в благотворителнатакампания с покупка или дарение! С вашата съпричастност Вие дарихте надежда",развълнувано споделиха добротворците от инициативната група.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега