Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойчев: До седмица стартира строителството на пътя Бургас - Слънчев бряг

Бойчев: До седмица стартира строителството на пътя Бургас - Слънчев бряг

Догодина най-накрая щяло да започне и изпълнението на пътя Малко Търново - Царево през Граматиково.

До седмица стартира строителството на пътя Бургас - Слънчев бряг. В рамките на следващите дни се очаква да излезе официално решението на КЗК по този проект, след което ще бъде подписан и договора за изпълниние. Това съобщи днес народният представител от ПГ на ГЕРБ - Димитър Бойчев на среща между бургаските депутати от групата и регионалните медии.

До дни се очаква и подписването на договора и стартирането на изпълнението на Обхожда на Ахелой. Срокът е от една година, като уверението е, че за началото на летния сезон потокът от автомобили ще бъде пусната поне по една лента от новия път, посочи още Бойчев. Догодина пък най-накрая щяло да започне и изпълнението на пътя Малко Търново - Царево през Граматиково.

"Имаме уверение от МРРБ още тази година да бъде възложено проектирането на рехабилитацията на пътя. След това имаме ангажимента ремонтните дейности да стартират още догодина. Ние сме наясно със значимостта на тази отсечка за съживяване на Странджанския регион и връзката между вътрешността на страната и Южния черноморски регион", коментира Ивелина Василева. Депутатът Диана Саватева, на свой ред, посочи, че изпълнението му е от голямо значение и за развитието на целогодишния туризъм в региона.

До края на октомври се очаква Бюджет 2018 да влезе в парламента, заяви народният представител Диана Йорданова. Основното, което ще бъде заложено в него, е увеличението на възнагражденията във всички сфери, но най-вече в образованието, социалните дейности и културата. Йорданова припомни ангажимента, поет от властта в началото на мандата, учителските заплати да бъдат удвоени до 2020 година.

Предвижда се и ново увеличение на минималната работна заплата, която ще стане 510 лева. Данъците няма да бъдат променяни през идната година, увери още Йорданова. Тя припомни и това, че днес стартира приемът на документи по програмата "Родители в заетост", която осигурява финансиране на детегледачи за семействата, чиито деца не са приети в ясла или градина.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега