Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бронз на обръчи и бухалки за българските грации на Европейското в Израел

Бронз на обръчи и бухалки за българските грации на Европейското в Израел

Българският ансамбъл по художествена гимнастика завърши Европейското първенство в Холон (Израел) на четвърто място във финала на пет ленти и на трето място във финалите на съчетанието с обръчи и бухалки.

Българският ансамбъл по художествена гимнастика завърши Европейското първенство в Холон (Израел) на четвърто място във финала на пет ленти и на трето място във финалите на съчетанието с обръчи и бухалки.

Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова получиха оценка 18.066 за съчетанието си с ленти. Първото място зае Беларус с оценка от 18.516, а второто - Израел с 18.400. С малък аванс пред нашите момичета е ансамбълът на Испания, който се нареди на трето място с 18.133 точки.

На обръчи и бухалки българските грации получиха оценка 18.183. Момичетата изиграха съчетанието си без видими груби грешки и спечелиха бронза. Златото отиде при Израел, които получиха 18.216 точки, а среброто спечелиха испанките с 18.233 точки.

Героят на деня е резервата Люба Казанова, за която това е първо състезание. Тя влезе в ансамбъла на място на Цвети Стоянова, след като от федерацията съобщиха, че титулярната състезателка е отказала участие в Европейското. Илияна Раева не пропусна да похвали младото момиче за дебюта му, подчертавайки в социалната мрежа Facebook, че Казанова е научила, че ще участва, ден преди заминаването си.

"До момента не е участвала на нито едно състезание. Това беше първият шок за нея. Вторият беше възможно най-ужасният - страшната новина за Цвети...  Игра за първи път, при възможно най-ужасните обстоятелства! Игра без нито една грешка и двете съчетания!... Любомира Казанова не само игра без грешка, но остави отлични впечатления!", написа Раева.

Междувременно, състоянието на Цвети остава без промяна. Съотборничките на златното ни момиче посветиха участието си в Европейското на нея.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега