Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия изпадна в кома след сбиване в село Съдиево

Бургазлия изпадна в кома след сбиване в село Съдиево

41-годишен мъж от Бургас изпадна в кома след сбиване в айтоското село Съдиево, съобщават от ОДМВР. Мъжът бил приет в МБАЛ Бургас рано сутринта в неделя с опасност за живота.

41-годишен мъж от Бургас изпадна в кома след сбиване в айтоското село Съдиево, съобщават от ОДМВР. Мъжът бил приет в МБАЛ Бургас рано сутринта в неделя с опасност за живота.

Конфликтът се разгърнал на централната улица в селото в малките часове на неделната утрин. Противник на пострадалия бил 29-годишен бургазлия. От сбиването е пострадал по-възрастният мъж, който е в особено тежко състояние. Другият бургазлия, участвал в сбиването, е задържан за срок от 24 часа.

Още няколко случая на физическа саморазправа са регистрирани в региона през последните дни. В петък следобяд 21-годишен мъж от село Терзийско нанесъл побой на свой съселянин. Полицаите го открили на гости при 67-годишен познат. Двамата били във видимо нетрезво състояние.

Побойникът оказал яростна съпротива при ареста, ръсел обидни думи спрямо служителите на реда и заплашвал със саморазправа. При отвеждането му от полицаите, започнал да рита по вратата и стъклата на служебния автомобил. В скандала се намесил и домакина му, който се опитал да отърве госта си от арест като също взел да обижда полицаите. Двамата са задържани и срещу тях са образувани бързи полицейски производства.

В неделя вечерта скандал се разрази и между мъж и жена в игрална зала в ж.к. "Славейков". 31-годишна бургазлийка влязла в заведението и нападнала с ругатни и удари 48-годишен клиент на казиното, с когото по-рано имала конфликт. Двамата си разменили удари.

Опитът на полицаите да потушат конфликта претърпял неуспех и двамата били задържани. Мъжът започнал да псува и да крещи. Извършена им е проверка за употреба наалкохол. Дрегерът отчел : за жената - 1,96 промила, а за мъжа - 1,39 промила.Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега