Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте алтернативните маршрути към морето през уикенда

Вижте алтернативните маршрути към морето през уикенда

На 26 май /неделя/ от 12 ч. до 20 ч., се спира движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. За улеснение на трафика и повишаване безопасността на движение в участъците с ремонт на автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“ има две ленти за София и една за Бургас или Варна.

На 26 май /неделя/ от 12 ч. до 20 ч., сеспира движението на камионите над 12 тона по автомагистралите инай-натоваренитe пътища. За улеснение на трафика и повишаване безопасността надвижение в участъците с ремонт на автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“ има двеленти за София и една за Бургас или Варна. Агенция „Пътна инфраструктура“апелира шофьорите да карат разумно и със съобразена скорост, да спазватправилата за движение и да не използват аварийните ленти. Eмоционалнотошофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето навсички останали, които спазват правилата.           

Вучастъците с ремонт на АМ „Хемус“, в района на виадуктите при 19-ти км /виадукт„Потоп“/, при 36-ти и 37-ми км /виадукт „Коренишки дол“/ и при 51-ви километър,от 10 ч. в събота - 25 май, до 10 ч. в понеделник - 27 май, когато много хораще пътуват към столицата, ще има две ленти за София и една Варна.           

Впиковите часове при интензивен трафик е възможно по-бавно предвижване вучастъците с ремонт на АМ „Хемус“ и поради това шофьорите е необходимо дапредвидят повече време за пътуване и да не предприемат рискови изпреварвания.Обновяването на виадуктите и тръбата за София на тунел „Витиня“, изгражданипреди повече от 30 години, е наложително и трябва да бъде направено, за да сепътува след това по-удобно и безопасно.           

НаАМ „Тракия“ се ремонтира платното за Бургас на виадуктите - при 13-ти, 15-ти и20-ти километър. За улеснение на трафика от 10 ч. в събота - 25 май, до 10 ч. впонеделник - 27 май, в района на участъците с ремонт, ще има две ленти за Софияи една Бургас. На обектите се работи изключително интензивно, за да можеремонтните дейности на АМ „Тракия“ да приключат преди началото на активниятуристически сезон.           

Алтернативенмаршрут на АМ „Тракия“ в посока Бургас е Подбалканският път I-6, а на АМ„Хемус“ в посока Монтана и Видин - проходът „Петрохан“ и Искърското дефиле.           

Заулеснение на трафика през Владая и повишаване на пътната безопасност на 26 майще има две ленти за влизащите в София по път I-1 (Е-79). По този начинпристигащите в столицата шофьори ще могат да пътуват по-удобно и безопасно.Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е АМ „Струма“.           

Движениетона моторните превозни средства над 12 т се ограничава по най-натоварените пътнинаправления въз основа на съвместна заповед на АПИ, ГД „Национална полиция“ иИА „Автомобилна администрация“. Предвижда се спиране на движението на 26 май/неделя/ от 12 ч. до 20 ч., по следните участъци:

автомагистралите;

пътI-1 с. Ребърково - Ботевград, като движението се пренасочва по път II-16Ребърково - Своге - Софийски околоврестън път в посока София;

пътI-1 - от Благоевград до ГКПП „Кулата“;

пътI-4 п. в. „Коритна“ - Велико Търново - Шумен;

пътI-5 Русе - Велико Търново;

пътI-8 ГКПП „Калотина“ - София;

пътI-9 Варна - Бургас;

пътII-18 Околовръстен път на град София;

пътII-99 Бургас - Царево.           

Забранатане важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари натемпературен режим, живи животни и опасни товари (ADR).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега