Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вълна от подкрепа за малката Натали, средствата за лечението й са почти събрани

Вълна от подкрепа за малката Натали, средствата за лечението й са почти събрани

Кампанията продължава, за да може 10-годишното момиченце да се пребори с тежката диагноза синдром на Хишпрунг.

Дни след старта на поредната благотворителна кампания в полза на малката Натали, средствата за лечението й в Германия са почти събрани. Бургаското дете получи вълна от подкрепа от добри сърца от региона и цялата страна. Кампанията продължава, за да може 10-годишното момиченце да се пребори с тежката диагноза синдром на Хишпрунг.

"За толкова кратък периодуспяхме да съберем сумата от 52 789 по банков път /а започнахме с точно 8 лева/ и 22 663 лв. чрез ДМС кампанията ни /22 663 дарителски смс-а на стойност от 1 лв., през онлайн бутоните са преведени общо 1 132 лв./. Нямаме думи да изразим своята радост и благодарност! До финалната права остава съвсем мъничко!!!", коментираха организаторите на кампанията в полза на Нати.

Припомняме Ви, че Натали от дълги години се бори с тежки диагнози. Основната е Детска церебрална парализа – спастична квадрипареза с по-тежко засягане на долни крайници и глухота на ляво ухо. В момента детето страда и от разновидност на синдрома на Хишпрунг - вродено заболяване на дебелото черво, заради което Нати не може нито да се храни, нито да пие вода. Борбата за движение вече е борба за живот.

Семейството на Натали има оферта от берлинска клиника, в която предлагат биопсия, изследвания и операция от спешен порядък, като дават отлични прогнози за пълно излекуване на болестта. Необходимите средства за курса на лечение възлизат на 39.178,00 евро.

От Фонда за лечение на деца в чужбина вече са дали отказ от подпомагане. За момента семейството разчита изцяло на благотворителни инициативи и частни дарители. Това е и причината майката на Нати да се обърне с молба за помощ към общинската администрация.

Всеки, който желае, може да помогне с превод по сметка:

IBAN: BG86 IORT 8048 5024 7707 00 
BIC: IORTBGSF 
Титуляр: Калояна Канариева

Можете да помогнете и с DMS NATALI - 17777

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега