Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва сесията на Общинския съвет

Започва сесията на Общинския съвет

Общо 18 са точките за разглеждане по време на днешното заседание на Общинския съвет в Бургас. Началото ще бъде дадено с годишен отчет за изпълнение на бюджета за приходите и разходите на Община Бургас към 31.12.2013 г.

Общо 18 са точките за разглеждане по време на днешното заседание на Общинския съвет в Бургас. Началото ще бъде дадено с годишен отчет за изпълнение на бюджета за приходите и разходите на Община Бургас към 31.12.2013 г. От БСП смятат, че докладната на кмета Николов нарочно е входира през август, за да не й бъде обърнато особено внимание. Те се заканиха да не позволят това. Припомняме, че вчера Евгений Мосинов коментира, че отчетът показвал, че Бургас живеел от глоби и такси.

По време на днешното заседание съветниците трябва да съставят и процедура за избор на обществен посредник, съгласно Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Бургаска община.

От НФСБ отново ще настояват за намаляване на местните такси и цени на услуги, както и запрекратяване на договора за концесия за строителство за площад "Св. Св. Кирил и Методий". От групата на ПП ГЕРБ ще поискат изграждане на нови улици в Меден Рудник.

Евгений Мосинов, общински съветник от групата на БСП, пък има питане относно наличие на депозитни и разплащателни сметки на Община Бургас в „Корпоративна Търговска банка“ АД. Според него цялата страна знаела, че Бургас има най-много депозирани пари в КТБ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега