Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затварят за движение пътя "Петолъчката"- Бургас и проходите Ришки и Айтоски

Затварят за движение пътя "Петолъчката"- Бургас и проходите Ришки и Айтоски

Затваря се за движение на всички превозни средства първокласния път I-6 от пътен възел „Петолъчката” до Бургас („Петолъчката” - Карнобат Айтос - Бургас) поради нулева видимост, силен вятър и снегонавявания. Затварят се за движение Рижки проход /път II-73 Лазерово-Смядово/ и Айтоски проход /път III-208 Комунари –Айтос/.

Затваря се за движение на всички превознисредства първокласния път I-6от пътен възел „Петолъчката” до Бургас („Петолъчката” - Карнобат Айтос - Бургас) поради нулева видимост, силенвятър и снегонавявания. Затварятсе за движение Рижки проход /пътII-73 Лазерово-Смядово/ и Айтоски проход /път III-208 Комунари –Айтос/.

С цел запазване живота и здравето на пътуващите,АПИ призовава категорично да не се предприемат пътувания в този участък. Следутихване на стихията и предприемането на всички необходими мероприятия попочистване на пътната инфраструктура, движението ще бъде възстановено ишофьорите- информирани своевременно.

АПИ припомня на шофьорите, че остава ограниченопреминаването по път I-2 Каспичан – Варна в участъка Ветрино – Нови пазар,поради снегопочистване. Въведени са ограничения за преминаването натежкотоварни МПС над 12 т на път I-9 Обзор-Слънчев бряг и на път I-2 Разград –Шумен поради снегонавяване. 

Всички граждани и транспортни фирми могат даполучават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане нарепубликанската мрежа от безплатното приложение LIMA, интернет страницата наАПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 13020 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център,който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега