Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР стартира спецакция срещу битовата престъпност

МВР стартира спецакция срещу битовата престъпност

Днес започва специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, съобщават от пресцентъра на МВР. Спецакцията, която ще покрие територията на цялата страна, е разпоредена от главния секретар на МВР – Светлозар Лазаров. В нея ще вземат участие служители на "Специализирани полицейски сили" при ГД "Национална полиция" и областните дирекции на МВР в цялата страна.

Днес започва специализиранаполицейска операция за противодействие на битовата престъпност, съобщават отпресцентъра на МВР. Спецакцията, която ще покрие територията на цялата страна,е разпоредена от главния секретар на МВР – Светлозар Лазаров. В нея ще взематучастие служители на "Специализирани полицейски сили" при ГД"Национална полиция" и областните дирекции на МВР в цялата страна.

Една от мерките, предприети отведомството, ще бъде преразпределяне на човешкия ресурс в т. нар. „горещи точки“,където с наблюдава по-висок процент на престъпността. Това са районите около Видин,Враца, Монтана, Плевен и София-област. Там ще бъдат мобилизирани пътни полицаиот службите на КАТ, пожарникари и жандармеристи.

Лазаров обясни, че впреразпределението на ресурса ще участват и полицаите, пратени по границатазаради проблема с бежанците: „Там, където са уязвимите места по линия набитовата престъпност, ще намалим командироването на служители, които присъстватна българо-турската граница с оглед спиране на нелегалната имиграция. Паралелнос това ще повишим и лимитите на гориво на съответните областни дирекции, соглед справяне с битовата престъпност".

Светлозар Лазаров призовапотърпевшите да заявяват на всяка цена престъпленията срещу тях, независимо откакво естество са те.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега