Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министерството на туризма търси партньори за кампания, насърчаваща вътрешния туризъм

Министерството на туризма търси партньори за кампания, насърчаваща вътрешния туризъм

Новата концепция за „Неочаквана ваканция“ е при две платени нощувки през април и май туристите да получават трета безплатна, хотелиери стават партньори на инициативата.

Министерството на туризма търси партньорство от бизнеса за тазгодишното издание на кампанията "Неочаквана ваканция". Идеята е при заплащане на две нощувки в България туристите да получават трета безплатно, предоставена от съответното място за настаняване. Целта е да се удължат активните зимен и летен сезон, както и да се разбие стереотипът за уикенд пътуванията с до 2 нощувки.

Всеки хотелиер, присъединил се към идеята, става партньор на националната кампания.  Тя ще бъде широко популяризирана в български медии и ще е с продължителност от два месеца – април и май.

Мениджърите и собствениците на места за настаняване в България, които желаят да са партньори на „Неочаквана ваканция“, трябва предварително да направят безплатна регистрация на специално разработения сайт и да създадат свой собствен профил.

На интернет страницата на кампанията ще се зарежда списъкът с партньорските места за настаняване, от който потребителите ще могат да направят своя избор за почивка, заплащайки две нощувки и получавайки трета безплатно съгласно общите условия.

За туристите това е стимул да посетят по-отдалечени места, а за хотелиерите - да посрещнат повече гости.  Не само по Черноморието и в зимните курорти, а и във вътрешността на страната. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега