Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 800 млн. лева са изтеглени от ПИБ днес

Клоновете затварят в 15 ч. заради недостиг на пари в брой
Над 800 млн. лева са изтеглени от ПИБ днес

Над 800 милиона лева са изтеглени от клоновете на Първа инвестиционна банка днес. Поради недостиг на пари в брой, центровете ще прекратят работа с клиенти в 15 ч. и касите ще отворят врати отново едва в понеделник.

Над 800 милиона лева са изтеглени от клоновете на Първа инвестиционна банка днес. Поради недостиг на пари в брой, центровете ще прекратят работа с клиенти в 15 ч. и касите ще отворят врати отново едва в понеделник.

"Както виждате, Банката е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания. Няма банка в света, която да може да издържи на такава организирана атака", се казва в съобщение на сайта на ПИБ.

От финансовата институция поясняват, че банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които е необходимо технологично време, за да бъдат налични на касите във всеки клон. Поради тази причина, центровете ще прекратят обслужването на клиенти в 15 ч.  днес.

Читатели на PoligrafF.net сигнализираха, че пред клоновете в града има опашки, някои от които надвишават 20 души. Не е ясно дали касите ще обслужат натрупалите се граждани или те ще трябва да изчакат до понеделник, когато банковите клонове отворят отново.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега