Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие отново ще награди най-добрите си спортисти

Община Поморие отново ще награди най-добрите си спортисти

За трети пореден път Община Поморие ще отдаде заслужено уважение към най-изявените си спортисти за годината. „Десетте най” ще бъдат наградени на официална церемония, която ще се проведе на 18 декември, от 18:00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888” гр. Поморие.

Затрети пореден път Община Поморие  щеотдаде заслужено уважение към най-изявените си спортистиза годината. „Десетте най” ще бъдат наградени на официална церемония, която щесе проведе на 18 декември, от 18:00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888” гр.Поморие.

Предложениятаза номинации, направени от треньори и граждани, бяха разгледани от разширена Комисия,включваща Обществения съвет по спорт при Община Поморие и постоянната Комисияпо спорт при Общински съвет – Поморие. На свое заседание, на 02.12.2014 г.Комисията определи най-добрите за тази година.Нацеремонията спортистите ще бъдат наградени в категории: мъже/жени;юноши/девойки; поморийци, състезаващи се заклубове извън Общината; треньор и ученически спорт.

Церемониятапо награждаването на спортистите, вече две поредни години, предизвиква силниемоции и добро настроение в Поморие, а залата на НЧ „Просвета 1888” епрепълнена от граждани и гости, дошли да ги подкрепят.ОбщинаПоморие, както всеки път, е подготвила много интересна и забавна програма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега