Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Платини, Зидан и Джейсън Фъргюсън пристигат за финала на Евро 2015

Платини, Зидан и Джейсън Фъргюсън пристигат за финала на Евро 2015

Този петък Бургас ще посрещне президента на УЕФА Мишел Платини. Той ще пристигне в града часове преди финалния мач на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, на което България е домакин.

Този петък Бургас ще посрещне президента на УЕФА Мишел Платини. Той ще пристигне в града часове преди финалния мач на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, на което България е домакин. Освен него, в Бургас ще дойдат и други високопоставени представители на УЕФА, легендата Зинедин Зидан, синът на Сър Алекс Фъргюсън - Джейсън Фъргюсън, Джан Франческо Лупатели - президент на Асоциацията на европейските столици и градове на спорта и каймака на родния футбол.

Първият съдийски финал ще прозвучи в 20 часа в петък (22-ри май). Претенденти да спорят за ценния трофей в петък са отборите на Белгия, Франция, Германия и Русия. Двойката отбори, които ще се борят за титлата, ще стане ясна във вторник. Победителите от полуфиналните срещи ще се изправят един срещу друг за титлата. Именно Платини ще връчи купата на шампиона.

Полуфиналите ще се играят утре. Интригуващият двубой между Белгия и Франция ще гледаме от 16:00 часа на стадион "Лазур". От 19:00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора е срещата между Германия и Русия. Очаква се при класиране на отбора на Франция за финала, да пристигне и легендата на световния футбол Зинедин Зидан. Неговият син Лука Зидан е титулярен вратар на младите "петли", като в досега изиграните 4 мача няма допуснат гол.

На стадион "Лазур" на финала в петък ще се събере и каймакът на родния футбол, начело с президента на БФС и член на Изпълкома на УЕФА Борислав Михайлов. В ложите ще седнат вицепрезидентите Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев, палачът на "петлите" от 1993 година Емил Костадинов, който сега е член на Изпълкома на БФС, треньор №1 на България за 20 век Димитър Пенев, бивши национали, сред които Мартин Петров, Златко Янков, Радостин Кишишев, Петър Михтарски, треньорите на младежките национални отбори на България до 21 години и до 19 години, съответно Антони Здравков и  Светослав Тодоров. Посланикът на Евро 2015 Стилиян Петров също ще бъде сред колоритните фигури на финала в Бургас.

Скаути на водещи европейски клубове като "Барселона", "Севиля",  "Манчестър Юн", "Манчестър Сити", "Арсенал", "Ливърпул", "Борусия"(Дортмунд),  "Порто", "Зенит" и други ще дойдат на стадион "Лазур" на "лов за играчи". Солидно ще е и мениджърското присъствие. Сред футболните агенти се очаква да бъде и синът на великия Сър Алекс Фъргюсън - Джейсън Фъргюсън, който притежава футболна агенция. 

Финалът се очертава да е достоен завършек на едно силно първенство, в което блестят 17-годишните таланти на европейския футбол.На стадион "Лазур" в петък при всички случаи ще видим потенциалните наследници на звезди като Мануел Нойер, Кристиано Роналдо, Франк Рибери, Карим Бензема, Ариен Робен, Тони Кроос, Томас Мюлер. Със сигурност именно на това Европейско ще бъде трасиран пътят към големия футбол на тези неизвестни на този етап за широката публика голобради момчета.

За тях ще говорим със суперлативи в бъдеще и с гордост, че за първи път са разкрили огромния си потенциал по терените на бургаския стадион "Лазур" и на стадионите в Созопол, Стара Загора и Сливен. Кметът Димитър Николов се присъединява към призива да напълним стадион "Лазур" с публика - на 22 май /петък/ от 19.00 часа започва атрактивна церемония за закриване на първенството, а от 20.00 часа е самият финал.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/vkA7juAJitY frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега