Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поетът Михаил Белчев ще бъде гост на концерта на НУМСИ в сряда

Поетът Михаил Белчев ще бъде гост на концерта на НУМСИ в сряда

Публиката ще се наслади на изпълнението на любимите на няколко поколения песни и стихове „По първи петли”, „Булевардът”, „Не остарявай любов”, „Безсъница”, „Докога”, „Моя любов” и др.

Михаил Белчев – авторът на стихове, по които са композирани едни от най-хубавите български песни, ще бъде гост в поредното издание на "На концерт в сряда" в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". 

Михаил Белчев е от онези поети, които не се нуждаят от специално представяне. Ако някой не е чел стихотворенията му, със сигурност ги е чувал като песни, изпяти от най-добрите български изпълнители. 

Той е написал или музиката или текста, а понякога и двете, на песни, които завинаги ще останат вечни български хитове.  Публиката ще се наслади на изпълнението на любимите на няколко поколения песни и стихове „По първи петли”, „Булевардът”, „Не  остарявай любов”,  „Безсъница”,  „Докога”, „Моя любов” и др.

Михаил Белчев, който облече във великолепна поезия стотици хитове от златната естрадна класика и дари носталгичния си глас, за да превърне в песни част от най-силните стихове на много български поети ще бъде на сцената заедно със съпругата си Кристина и синът Константин.

Концертът "И утре е ден" се осъществява в рамките на проект "На концерт в сряда", тази сряда 28 март от 18 часа в Концертна зала на Музикалното училище. Входът е свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега