Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поредна победа за поморийския отбор по футбол

Поредна победа за поморийския отбор по футбол

На 07.09.2014 г. (неделя), отборът на ОФК „Поморие” гостува на ОФК „Сливен” и победи с 2:0. Поморийският отбор имаше превъзходство от началото на срещата над отбора на домакините и установи трайно надмощие в играта.

На 07.09.2014г. (неделя), отборът на ОФК „Поморие” гостува на ОФК „Сливен” и победи с 2:0. Поморийският отбор имаше превъзходство от началото на срещата над отбора на домакините иустанови трайно надмощие в играта.

В седматаминута, след нарушение срещу Стефан Стаматов във наказателното поле, беотсъдена дузпа в наша полза, която за съжаление бе пропусната от Диян Лефтеров.Добрата играна ОФК „Поморие” през първото полувреме бе потвърдена с два гола в 33-та и 36-таминута. Автори на попаденията бяха Стефан Стаматов и Александър Иванов с глава.Второтополувреме продължи с превъзходство на нашия отбор, но до нов гол не се стигна.Със спечелилите3 точки отборът на ОФК „Поморие” остава начело в класирането.

Младите,но опитни футболисти на треньора Малин Орачев се сработиха бързо и след 5-иякръг делят първото място с ФК „Марица” Пловдив в югоизточната трета дивизия сактив от 12 точки, след 4 победи и само една загуба.

„В Поморие интересът към футбола възкръсна” – такавестник „Черноморки фар” озаглави статията си, посветена на победата на ОФК„Поморие” над отбора на ФК „Асеновец 2005” на 01.09.2014 г.

„Стадионътотново се пълни с хора, след като отборът с името на града се завърна във „В”група. На последното домакинство срещу „Асеновец” например имаше близо1 000 зрители. Най-доволен от инфарктния успех с 2:1 остана кметът ИванАлексиев, който приветства бурно победния гол на Любомир Божинов от фаул впоследната минута. Градоначалникът има запазено място на централната трибуна. Фактътлесно се обяснява със статута на клуба като общински. Именно управата сенагърби да финансира и възроди футбола в градчето на 20 км от Бургас.” – пишеизданието.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега