Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почина актрисата Кари Фишър

Почина актрисата Кари Фишър

Дамата издъхна на 60-годишна възраст, след като прекара няколко дни в болница заради сърдечна криза.

Дни преди края на 2016-а светът се раздели с още една от иконите си - актрисата Кари Фишър, която изигра принцеса Лея Органа в оригиналната трилогия "Междузвездни войни". Дамата издъхна на 60-годишна възраст, след като прекара няколко дни в болница заради сърдечна криза.

Новината за кончината на Кари Фишър бе потвърдена официално от публициста на семейството й. Майка й - Деби Рейнолдс написа във Фейсбук: "Благодаря на всички, които приеха талантът и дарбата на невероятната ми дъщеря. Благодаря Ви за добрите пожелания и молитви, които сега я напътстват към следващата й спирка".

Кари Фишър е част от т.нар. "кралски холивудски семейства" - дете е на Деби Рейнолдс и поп певеца Еди Фишър. В шоубизнеса е от 15-годишна, но големият успех идва след случаен кастинг за роля, която тя не вярва, че ще получи - тази на Лея в първата, нискобюджетна част на "Междузвездни войни".

По време на снимките, шеметният успех и растящата популярност водят до това Кери да развие алкохолна и наркотична зависимост. С упоритост и хъс тя успява да се пребори с пристрастяването. Продължава да работи и се снима в десетки филми и сериали. Най-известно обаче остава превъплъщението й в принцеса Лея.  

Едва преди година Фишър се завърна на големия екран в ролята, която изстреля кариерата й нагоре. Припомняме Ви, че през декември 2015-а бе премиерата на седмата част от сагата "Междузвездни войни" - "Силата се събужда". А преди броени дни излезе и т.нар. част 3,5 - "Роуг уан", който също включва кадри с младата Лея.

А през декември 2017-а ще видим и "лебедовата песен" на Фишър - епизод VІІІ на сагата. Филмът вече се намира във финалния етап на преработка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега