Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лупита Нионго влиза в състава на "Междузвездни войни VІІ"

Лупита Нионго влиза в състава на "Междузвездни войни VІІ"

Носителката на Оскар за ролята си в „12 години робство“ – Лупита Нионго влиза в състава на „Междузвездни войни VІІ“, съобщава сп. „Time“. Участието на чаровната актриса бе потвърдено в началото на седмицата, заедно с това на Гуендолин Кристи („Игра на тронове“), която също се оказа част от актьорския състав.

Носителката на Оскар за ролята сив „12 години робство“ – Лупита Нионго влиза в състава на „Междузвездни войниVІІ“, съобщава сп. „Time“. Участиетона чаровната актриса бе потвърдено в началото на седмицата, заедно с това наГуендолин Кристи („Игра на тронове“), която също се оказа част от актьорскиясъстав.

За Лупита това ще бъде втората голямароля, след като първото й участие в пълнометражна холивудска продукция й донесенаграда Оскар за поддържаща женска роля, както и още 29 награди от международнифоруми.

Освен двете популярни дами, вактьорския състав на 7-мата част от култовата поредица влизат и Харисън Форд,Кери Фишър, Макс вон Сайдоу, Кени Бейкър и др. Очаква се дългоочакваният епизод7 на „Междузвездни войни“ да излезе в края на 2015 година.

Режисьор на новият филм е един отмайсторите в научната фантастика – Джей Джей Ейбрамс („Mission: Impossible -Ghost Protocol“, „Fringe“, „Lost“, „Star ThekInto Darkness“). Действието във филма серазвива 30 години след Завръщането на джедаите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега