Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първо място за Царево в турнира "Бургас спортува с ГЕРБ"

Първо място за Царево в турнира "Бургас спортува с ГЕРБ"

Отборът на Царево се пребори с конкуренцията и успя да завоюва първото място в турнира „Бургас спортува с ГЕРБ”. Надпреварата се проведе в Деня на спорта, с СЦ "Славейков" и събра любители на футбола от областта, които през целия ден се надпреварваха и бяха подкрепени от многобройната публика.

Отборът на Царево се пребори с конкуренцията и успя да завоюва първотомясто в турнира „Бургас спортува с ГЕРБ”. Надпреварата се проведе в Деня на спорта, с СЦ "Славейков" и събра любители на футбола от областта,които през целия ден се надпреварваха и бяха подкрепени от многобройнатапублика.

До победата на Царево се стигна след 2:2 в редовното време срещу тимана Ахтопол, но след дузпи момчетата от морската община заслужиха титлата. Третисе класира отборът на „Братя Миладинови”, който се оказа и единственият отБургас, стигнал толкова напред в класирането. На почетното четвърто място сенаредиха футболистите от Малко Търново.

Трите най-добри отбора бяха отличени с награден фонд, връчен отнародните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев, Иван Вълков и Диана Йорданова.Кметът на Бургас и зам.-председател на партията Димитър Николов също уважисъбитието и поздрави лично участниците в него.

Сред публиката бе кметът наМалко Търново Илиян Янчев, на Ахтопол-Атанас Желязков, градоначалниците наБългарово и Маринка, зам.-областните управители Севдалина Турманова и ВладимирКрумов, който бе част и от тима на Карнобат.

В спортното събитие се включиханад 20 отбора от Бургас, Царево, Созопол, Карнобат, Ахтопол, Руен, МалкоТърново и др. Една от най-интересните срещи по традиция бе тази междуобщинските съветници и Българово. За да подсили тима на съветниците, към негосе присъедини и зам.-министъра на икономиката Жечо Станков.

През целия ден вспортния комплекс освен футбол, всички присъстващи се забавляваха с волейбол,тенис на маса, шах, табла и бридж белот. В игрите за „Точен изстрел” най-добресе представиха Ангел Тодоров и Владислав Господинов, които получиха футболнитопки.

“Превърнали сме тези турнири в традиция, която показва, че спортът занас е важен и искаме да бъде добър пример как жителите на Бургас могат да севключват в различни инициативи. И към това издание на футболната надпревараимаше голям интерес, а датата за провеждане бе символично избрана. Централномясто обичайно заема футболът, но всички присъстващи имаха възможност да севключат и в много други различни активности. След няколко месеца щеорганизираме отново подобен спортен празник, които освен победи, носи и многопозитивни послания”, сподели областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега