Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Реал отново вдигна купата на Шампионска лига след мадридския финал в Милано

Реал отново вдигна купата на Шампионска лига след мадридския финал в Милано

"Реал Мадрид" спечели 11-а европейска титла след дузпи в драматичния финал на Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид. В редовното време мача завърши с 1:1, като равенството се запази и в продълженията. В крайна сметка победа за белите в Милано донесоха дузпите - 5:3 в полза на "Кралския" клуб.

"Реал Мадрид" спечели 11-а европейска титла след дузпи в драматичния финал на Шампионска лига срещу "Атлетико Мадрид". В редовното време мача завърши с 1:1, като равенството се запази и в продълженията. В крайна сметка победа за белите в Милано донесоха дузпите - 5:3 в полза на "Кралския" клуб.

Първото положение за белите се появи още в шестата минута. Гарет Бейл и Каземиро комбинираха усилия, но вратарят на "Атлетико" - Ян Облак успя да спаси положението. Минути по-късно, обаче, Серхио Рамос все пак откри резултата след изпълнение на свободен удар.

В началото на второто полувреме "Атлетико" имаше шанс да изравни, след като съдията отсъди дузпа, заради нарушение на Пепе срещу Фернандо Торес. Ударът изпълни голмайстора Гризман, но уцели напречната греда.

10-ина минути преди края на редовното време Яник Караско все пак изравни, подарявайки на публиката 30 минути футболно шоу. Макар през цялото време да уравновесяваха силите, двата мадридски клуба така и не успяха да реализират втори гол и се стигна до дузпи.

Първите три дузпи бяха успешни за всеки от двата отбора, но четвъртият удар за "Атлетико" се падна на Хуанфран, който уцели греда и даде предимство на "Реал". Победното попадение за белите отбеляза Кристияно Роналдо, който реализира 17-ия и гол в турнира и си спечели отличието голмайстор на турнира.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега