Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Робен готов да удължи престоя си на "Алианц Арена"

Робен готов да удължи престоя си на "Алианц Арена"

Халфът на Байерн Мюнхен, чийто настоящ договор изтича през следващата година, се очаква да посвети своето бъдеще на германските шампиони през следващите няколко дни. Ариен Робен се съгласи с условията по новото си споразумение с „баварците”, което ще го задържи на на „Алианц Арена” до 2017 година.

Халфът на БайернМюнхен, чийто настоящ договор изтича през следващата година, се очаква дапосвети своето бъдеще на германските шампиони през следващите няколко дни.Ариен Робен сесъгласи с условията по новото си споразумение с „баварците”, което ще гозадържи на на „Алианц Арена” до 2017 година.

Настоящиятконтракт на 30-годишния холандски национал изтича през лятото на 2015 година,като двете страни водят преговори за удължаването му в продължение на няколко седмици.Робен наскороразкри, че е твърдо решен да остане в отбора на европейските шампион и трябваединствено да бъдат оформени формалностите по новото споразумение.

По този повод полузащитникът на „баварците” заяви във футболенкоментар на живо пред „AZ”:„Ние вече сесъласихме принципно с условията по новото споразумение. Сега вече е въпрос навреме е да подпиша своя нов договор.В момента имамемного натоварена програма, изпълнена с много мачове и пътувания. Вероятно щефинализираме всичко след срещата с Хановер в края на тази седмица.”

Опитниятхоландски полузащитник премина на „Алианц Арена” от тима Реал Мадрид презлятото на 2009 година и от тогава насам се превърна в ключова фигура за отборана Байерн Мюнхен.Той е отбелязал седем гола за 16 изиграни мача вБундеслигата през този сезон.

Очаква се старши-треньорът Пеп Гуардиола отновода заложи на него за предстоящия сблъсъкс Хановер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега