Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Роби Уилямс покори Бургас и обеща да се върне отново

Роби Уилямс покори Бургас и обеща да се върне отново

Невероятно шоу направи Роби Уилямс в първия ден на Spirit of Burgas. Така той сбъдна мечтата на над 35 хиляди души от страната и чужбина, дошли, за да го видят и чуят на живо.

Невероятно шоу направи Роби Уилямс в първия ден на Spirit of Burgas. Така той сбъдна мечтата на над 35 хиляди души от страната и чужбина, дошли, за да го видят и чуят на живо.

Световноизвестният изпълнител се качи на сцената точно в 22:30 часа и се раздаде на 100% за своята публика. Щур и пълен с енергия, така го видяха феновете му. Той пя, скача, танцува, прави лицеви опори на сцената, появи се с поличка, показа си задните части, сля се и с публиката и успя да направи грандиозно шоу, което България дълго ще помни.

„Бургас вие бяхтеневероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни серазсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?“ С тези думиизключителният Роби Уилямс накара феновете муна централния плаж в Бургас да крещят името му.

Над час и половина лошото момчена британската сцена поддържаше еуфорията сред хилядите си фенове.Шоуто включинай-големите хитове на Роби, сред които Let Me Entertain You, Feel, She’s The One, както и кавъри на великите Queen, почитайки паметтана Фреди Меркюри. В края на емоционалната вечер Роби изпя най-големия си хит Angels. Шоуто приключи спрочувствено изпълнение на My Way на Франк Синатра, по време на което мистър Уилямссе просълзи, заедно с десетките хиляди фенове. 

Преди да видимшоуто Let MeEntertain You, на главната сцена се качиха и група Мастило,белгиецът Milow и британската сензация Kwabs. 5-минутна зарясложи край на първия ден. Фестивалът продължава днес с хедлайнерите Kasabian и още много другиартисти.Билети на цени от 60 лева ще се продават на касите на фестивала, а билети за THE WORLD of Drum and Base могат да бъдат закупени след полунощ на цена от 30 лв.

Още снимки от първата вечер на Spirit of Burgas може да намерите на официалната ни Facebook страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега