Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стамболиев с апел към бургаския бизнес във връзка с кампанията "Великден за всеки"

Стамболиев с апел към бургаския бизнес във връзка с кампанията "Великден за всеки"

Бургаският омбудсман кани търговците в региона да вземат участие в набирането на хранителни продукти за пенсионерите, получаващи пенсии малко над минималния праг.

Бургаският омбудсман Тодор Стамболиев отправи апел към бургаския бизнес да се включи активно в кампанията "Великден за всеки" на националния обществен посредник Мая Манолова. В открито писмо до търговците в региона, той отправи покана към тях да вземат участие в набирането на хранителни продукти за пенсионерите, получаващи пенсии малко над минималния праг.

"Използвам възможността да Випоканя да бъдете наш съмишленик и партньор в новото издание на кампанията, вкоято отново ще се събират финансови средства и хранителни продукти, така чезаедно да зарадваме възрастните хора за големия християнски празник. В тазивръзка се обръщам към Вас и с конкретна молба. При положение, че се включитевъв „Великден за всеки - 2018“, да посочите вид и количество от Вашатапродукция, която бихте дарили в подкрепа на възрастните хора от Вашия регион истраната", пише Стамболиев.

Той посочва, че за нуждитена кампанията Българската агенция за безопасност на храните предоставя своитескладови помещения на територията на цяла България. Освен това, напомня бургаският омбудсман, от 1януари 2017 г., след кампания на омбудсмана, ДДС върху дарените храни с изтичащсрок на годност отпадна. Договорът за дарение ще се издава от  Българската хранителна банка“.

Тази година кампанията „Великденза всеки – дари празник на баба и дядо“ набира средства по банкова сметка, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията,като титуляр е Български Червен кръст (БЧК) 
IBAN: BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGSF
Или със SMS 1255 -  на стойност 1 лев, освободен от ДДС. 
Чрез online дарения от България и чужбина насайта на БЧК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега