Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Табаков: Летище Бургас ще посрещне с 26% повече руски полети това лято

Табаков: Летище Бургас ще посрещне с 26% повече руски полети това лято

Русия е много важен пазар за България и Министерството на туризма полага последователни усилия за насърчаване пътуванията на руските туристи към страната ни. Това каза съветникът на министъра на туризма Живко Табаков по време на конференция на тема: „Перспективи в развитието на руския туризъм в България“ в КК "Албена".

Русия е много важен пазар за България и Министерството на туризма полага последователни усилия за насърчаване пътуванията на руските туристи към страната ни. Това каза съветникът на министъра на туризма Живко Табаков по време на конференция на тема: „Перспективи в развитието на руския туризъм в България“ в КК "Албена".

По данни на НСИ, през 2015 г. България е посетена от над 484 000 руски туристи, което ѝ отрежда пето място сред водещите пазари. Същевременно над 300 000 руснаци имат недвижими имоти у нас. Към началото на туристическия сезон броят на планираните полети на летище Варна през летен сезон 2016 г. са надхвърли с 25% реализираните през миналото лято, а на летище Бургас ръстът е около 26 %. „Очакваме и допълнителен ръст на записванията „last minute”, каза още Живко Табаков.

По време на срещата бяха дискутирани въпросите за качеството на българския туристически продукт, управлението на плажовете, сигурността, визите за руските туристи и транспортния достъп.

В дискусията участваха още генералният консул на Руската Федерация във Варна Сергей Лукьянчук, генералният директор на VASSY TRAVELL Росица Димитрова, директорът „Маркетинг и продажби” на „Албена” АД Маргита Тодорова, представители на туристически организации и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега