Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Танцовите двойки на Поморие ще се борят за финал в "България търси талант"

Танцовите двойки на Поморие ще се борят за финал в "България търси талант"

Тази неделя /22.05.2016 г./, точно в 20.00 часа три от двойките на Клуб по спортни танци „Поморие” ще завладеят телевизионния ефир на bTV и сцената на „България търси талант”.

Тази неделя /22.05.2016 г./, точно в 20.00часа три от двойките на Клуб по спортни танци „Поморие” ще завладеяттелевизионния ефир на bTV и сцената на „Българиятърси талант”.

В края на януари Давид Абрашев, Нанси Панайотова, Стилиян Николов, Гергана Велкова, БорисСавов и Карина Венева се явиха на кастингитев предаването и спечелиха адмирациите на строгото жури. Поморийскитеталанти чуха 4 пъти „ДА” в своя подкрепа, което ги изстреля към следващия етапот състезанието.

В предстоящото шоу двойките на Поморие ще се борят замясто на финала с други 8 разнородни участници. Този път Давид, Нанси, Стилиян,Гергана, Борис и Карина ще имат нужда от много повече ”ДА” - подкрепа,която заедно можем да им осигурим.

Община Поморие апелира всички жители и гости на Поморие, ивсички почитатели на танцовото изкуство, да дадат своя глас за поморийскитедеца. Гласуването ще става чрез изпращане на SMS на номер, който ще бъде обявенпо време на самото предаване. "Нека покажем, че сме от един от отбор -отборът на Поморие!"

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега