Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Туристическият автобус стартира обиколки с круизните посетители

Туристическият автобус стартира обиколки с круизните посетители

Туристическият автобус на Бургас, който бе една от най-търсените атракции през изминалия сезон, вече започна обиколките из града. До началото на активния летен сезон, курсовете ще се изпълняват само по заявка, поясни за PoligrafF.net директорът на фирмата изпълнител – „Бургасбус“ ЕООД – Петко Драгнев.

Туристическият автобус на Бургас,който бе една от най-търсените атракции през изминалия сезон, вече започнаобиколките из града. До началото на активния летен сезон, курсовете ще сеизпълняват само по заявка, поясни за PoligrafF.net директорът на фирмата изпълнител – „Бургасбус“ ЕООД – Петко Драгнев.

„Към момента има извършена еднаобиколка, осъществена в началото на месеца, когато в Бургас пристигна първияткруизен кораб. Очаква се втори курс на 29-и май, ако гостите с втория круизпроявят интерес“, обясни инж. Драгнев. След това поясни, че до началото наактивния туристически сезон автобусът ще развежда и други групи, но само спредварителна заявка.

Информация за туристическитеобиколки е предоставена на туроператорските компании и училищата в града. Нямаограничение за големината на групите, но по думите на Драгнев, необходиматабройка е минимум 5-10 човека, за да има смисъл от ангажиране на шофьор икондуктор, които да обслужват линията.

За сега, фирмата превозвач невижда нужда от редовни курсове на туристическия автобус. При първи индикации назавишен интерес, обаче, „Бургасбус“ е готов да въведе и обиколки за свободен достъп по установения маршрут. „В този момент не виждаме смисъл да пускаме редовнитеобиколки, още повече, че „Пясъчните фигури“ – един от атракционите по маршрутана автобуса, все още не са отворени за посетители“, допълни Драгнев.

От фирмата превозвач споделихаоще, че цената на тура ще остане същата – 1 лв., равна на стойността набилетчето за градски транспорт. Маршрутът също остава непроменен – с начална спирка Автогара„Юг“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега